Pozivamo vas da prisustvujete Stručnoj prezentaciji na temu pružanja prve pomoći i značaja ronjenja, koju zajednički organizuju Ronilački klub “Delfin” Banja Luka i Nezavisni univerzitet Banja Luka.

Prezentacija, čiji je osnovni cilj ukazivanje na važnost obuke i sticanja znanja iz navedenih oblasti, biće održana dana, 25.12.1019. godine u prostorijama Nezavisnog univerziteta Banja Luka, sa početkom u 15 časova.

Namjera nam je potaknuti obrazovne i vaspitne ustanove, te druge organizacije i institucije, da neke od aktivnosti koje će se prezentovati, uvrste u svoj plan i program, shodno svojim mogućnostima i djelatnostima.

U okviru prezentacije, pored pružanja prve pomoći, biće predstavljeni i rekreativno, te veoma značajne vrste specijalističkog ronjenja i to: rehabilitacijsko i terapijsko ronjenje, spasilačko i bezbjedonosno ronjenje, podvodna ekologija i podvodna arheologija.

Sigurni smo da ćemo podizanjem svijesti o značaju ovih tema kod svakog pojedinca, doprinjeti izgradnji sigurnijih i zdravijih zajednica.

Prezentaciju će održati ovlašten i licenciran instruktor najeminentnijih svjetskih asocijacija iz predmetnih oblasti, Igor Gajić.

Ukoliko ste zainteresovai da prisustvujete ovoj stručnoj prezentaciji, molimo da vaše prisustvo prijavite na e- mail slobodanka.pavlovic@nubl.org do 25.12.2019.