НЕЗАВИСНИ УНИВЕРЗИТЕТ БАЊА ЛУКА

ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ И ЗАШТИТУ

БАЊА ЛУКА

СВИМ СТУДЕНТИМА, САРАДНИЦИМА И НАСТАВНИЦИМА

Поштоване колегинице и колеге студенти, сарадници и наставници,

Обавјештавам вас да је априлски испитни рок одгођен док се не стекну услови за одржавање истог, а на основу одговарајуће одлуке ресорног министарства.

Дакле, априлски испитни рок није поништен нити укинут, већ одгођен и исти ће се одржати када се за то стекну законом прописани услови.

Вјерујем да сви редовно испуњавате ваше обавезе у вези са наложеном реализацијом наставног процеса у условима појаве и ширења корона вирусне болести.

Колегинице и колеге студенти се требају редовно јављати сарадницима и наставницима у вези извршавања својих предиспитних обавеза (семинарски радови и др.), а колегинице и колеге сарадници и наставници такође требају контактирати студенте (на раније прописани начин), како би се увјерили у извршаванје студентских обавеза у реализацији наставног процеса и како бисмо академску годину завршили у складу са раније утврђеним академским календаром, са начином рада који је прилагођен новонасталој ситуацији.

И даље смо сви обавезни да се придржавамо наређених и прописаних мјера заштите од стране органа свих нивоа власти, укључујући и наређене мјере од стране Независног универзитета Бања Лука и Факултета за безбједност и заштиту Бања Лука.

И даље ће све важне информације бити постављене на интернет страници Универзитета и Факултета, а информације можете добити и путем телефона или путем е-маил адресе.

Вјерујем да сте сви добро и да сте здрави и ви и ваше породице и желим вам да тако и остане све до побједе пандемије вируса корона.

Бања Лука, 04.04.2020. године.                                                            

Д  Е  К  А  Н

Проф. Др Слободан С. Жупљанин